PROPOZYCJE MENU NA TWOJĄ KONFERENCJĘ
Prosimy pamiętać, że poniższe pozycje menu na konferencję stanowią jedynie propozycje zestawów dań najczęściej wybieranych przez naszych Klientów w Warszawie. Wszystkie je można dowolnie zmieniać w ramach jednej grupy ofertowej, a nawet pytać o potrawy tu nie umieszczone. Nasi kucharze będą zachwyceni mogąc stworzyć coś wyjątkowego.
Dajemy Państwu do wyboru menu cateringowe
BASIC, PREMIUM oraz VIP.
Proszę nie martwić się o to, że w poniższych zestawieniach nie znajdziecie Państwo zbyt wielu dań dla wegetarian, wegan, jaroszy, czy tych z diety bezglutenowej. Podczas zamawiania posiłków na konferencję wystarczy, że podacie Państwo liczbę osób będących na konkretnej diecie, a dania zostaną przygotowane w osobnych pojemnikach bez żadnych dodatkowych opłat.
CAŁODZIENNY CATERING
BASIC
W grupie BASIC możecie Państwo samodzielnie złożyć menu lunchowe wybierając: zupę, 2 dania główne oraz 2 dodatki.PREMIUM a BASIC
PREMIUM różni się tym od BASIC, że zawiera bogatsze menu lunchowe (oznaczone poniżej *) oraz deser serwowany po lunchu.VIP
Menu VIP to cztery pełne propozycje cateringowe dla osób, które nie mają czasu na samodzielne komponowanie posiłków, a zależy im nie tylko na smacznych daniach, ale też na suto zastawionym stole.BASIC
PREMIUM - dania z '*'
Wszystkie poniższe potrawy dostępne są w wersji PREMIUM
Wybierając wersję BASIC, prosimy o niewybranie dań oznaczonych '*'
PRZERWA KAWOWA SMAK SŁODYCZY
Aromatyczna kawa z ekspresu ciśnieniowego
Herbata (wybór smaków)
Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe
Ciastka Milka Choco Grains
Paluchy chlebowe
Mleko, cukier, cytryna
Dobierz dowolną przerwę kawową
DESER: wybierz 1 (tylko w wersji PREMIUM)
MUSY:
Panna cotta z sosem malinowym i imbirem*
Mus czekoladowy z żurawiną i kokosem*
OWOCOWE:
Sałatka owocowa w soku ananasowym z nasionami chia*
Jogurt grecki z suszonymi owocami i musem truskawkowym*
ZUPY: wybierz 1
KREMY:
krem z papryki z grzankami
krem z dyni z jarmużem
krem z borowików z grzankami*
krem z cukinii z serem camembert i orzechami*
WYKWINTNE:
Zupa kurkowa z ziemniakami i szalotką*
Zupa na jogurcie greckim z kurczakiem, marchewką, groszkiem i amarantusem*
WYSZUKANE:
Meksykańska z wieprzowiną, pomidorami, fasolą, kolendrą i kukurydzą
Włoska zupa minestrone z makaronem i pomidorami
LUNCH: wybierz 2
DRÓB:
Roladka z indyka ze szparagami i szynką w sosie ziołowym
Duszone podudzie z kurczaka z cytrynowym curry
Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i serem feta
Kaczka pieczona podana z grillowanymi gruszkami w sosie malinowym*
Fileciki drobiowe smażone w mące kukurydzianej podane z sosem serowym*
WIEPRZOWINA:
Sznycelki ze schabu w sosie kurkowym
Pieczone polędwiczki wieprzowe w sosie z kurek*
WOŁOWINA:
Wołowina po burgundzku z pieczonymi warzywami*
RYBY:
Limanda w panierce orzechowej z pomidorkami cherry
Łosoś pieczony w pesto w sosie cytrynowym
Łosoś grillowany w sosie beszamelowym z trawą cytrynową*
Filet z pstrąga w panierce migdałowej*
Filet z miruny smażony w sezamie*
MAKARONY | WEGE:
Makaron farfalle z podgrzybkami podany z rukolą i prażonym słonecznikiem
Makaron penne z cieciorką, szpinakiem i oliwkami w sosie pomidorowym z miętą
Makaron spaghetti z pieczonymi warzywami, suszonym pomidorem i pietruszką w pesto*
DODATKI: wybierz 2
ZIEMNIAKI:
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki opiekane z rozmarynem
Ziemniaki pieczone z ziołami
RYŻE:
Dziki ryż
Brązowy ryż
MAKARONY I MĄCZNE:
Tagliatelle z warzyw z oliwą bazyliową
Kopytka ziołowe*
KASZE:
Kasza bulgur z warzywami
Kasza kus kus z zielonym groszkiem i oliwą
Kasza gryczana smażona z suszonym pomidorem i grillowaną cukinią*
WYKWINTNE:
Puree z selera i oliwy chili
Leczo warzywne z pomidorami i imbirem
Puree z zielonego groszku*
SAŁATKI:
SAŁATY:
Mix sałat z prażonymi pestkami dyni i winegretem
Mix sałat z pomidorkami cherry i oliwą
Mix sałat z serem feta i oliwą cytrynową*
GOTOWANE/GRILLOWANE:
Fasolka szparagowa z oliwą cytrynową
Sałatka z brokułów gotowanych, sera, kukurydzy i kiełków słonecznika
Buraki glazurowane*
Marchewka karotka z masłem tymiankowym*
Grillowane warzywa*
Kalafior romanesco*
VIP
Gotowe menu:
PRZERWA KAWOWA SMAK SŁODYCZY
Kawa z ekspresu ciśnieniowego
Herbata (wybór smaków)
Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe
Cukier, cytryna, mleko
Ciastka Milka Choco Grains
Paluchy chlebowe
LUNCH VIP 1
Krem z borowików z grzankami
Udko kacze konfitowane w sosie wiśniowy z imbirem
Łosoś grillowany podany z sosem pomarańczowym i kawałkami mango
Kotleciki szpinakowe z orzechami
Grillowane warzywa z oliwą bazyliową
Mix sałat z orzechami w sosie winegret
Krem brulee z palonym karmelem i malinami
Lunch VIP 2
Krem z pieczonego buraka podany z serem feta i orzechami nerkowca
Roladka cielęca ze szpinakiem i migdałami w sosie gorgonzola
Filet z limandy smażony w ziołowo-sezamowej panierce
Kopytka bazyliowe
Sałatka ze smażonym makaronem, szpinakiem, cukinią i cieciorką
Mix sałat z grillowanymi gruszkami i prażonym słonecznikiem
Panna cotta z jagodami lub Panna cotta z mango i palonym migdałem
LUNCH VIP 3
Krem z dyni i pomarańczy z prażonymi pestkami dyni i mleczkiem kokosowym
Pieczona wołowina po burgundzku, duszona w winie z pomidorami i pieczonymi warzywami
Pieczony filet drobiowy faszerowany suszonym pomidorem, szpinakiem i fetą w delikatnym sosie bazyliowym
Grillowany pstrąg podany na peperonacie paprykowej z tymiankiem
Ziemniaczane kluseczki ziołowe
Sałatka z kaszy kus-kus, oliwkami i grillowaną cukinią
Mix sałat z suszonym pomidorem, marynowanymi karczochami i serem grana padano
Mus jogurtowy z żurawiną lub Sałatka owocowa
Lunch VIP 4
Tajska zupa kokosowa z kurczakiem, kolendrą i limonką
Indyk pieczony otulony szynką sezonowaną w sosie z kurek
Grillowana polędwiczka wieprzowa faszerowana cukinią i mozzarellą podana na pomidorowym gazpacho
Sznycelki z łososia panierowane w mące kukurydzianej podane z leczo orientalnym
Puree z zielonego groszku i bazylii
Sałatka z kaszy pęczak, grzybów, pietruszki i oliwy cytrynowej
Sałata rzymska z rukolą i pomidorkami koktajlowymi
Krem brulee lub Mus czekoladowy z kokosem
Mus truskawkowy z figą lub Panna cotta z karmelizowanym ananasem
WE Catering Centrum
00-683 Warszawa, PL, Polska
Tel.: 22 266 00 41 | 731 001 163
WE@WECatering.pl
ZAPRASZAM DO KONTAKTU!
Anna Paczuska | Chief Happiness Officer | tel.: 731 001 163 | WE@WECatering.pl
Wynajem sal Zebra Tower
Zapraszamy do zapoznania się z powierzchniami proponowanymi przez WeEvent w samym centrum Warszawy.
Oferujemy pod wynajem sale szkoleniowe i konferencyjne w Zebra Tower, Mokotowska 1, p. 12
ANNA PACZUSKA | ANIA@WEGROUP.PL | 731 001 162