Prosimy pamiętać, że poniższe pozycje menu na konferencję stanowią jedynie propozycje zestawów dań najczęściej wybieranych przez naszych Klientów w Warszawie. Wszystkie je można dowolnie zmieniać w ramach jednej grupy ofertowej, a nawet pytać o potrawy tu nie umieszczone. Nasi kucharze będą zachwyceni mogąc stworzyć coś wyjątkowego.
Dajemy Państwu do wyboru menu cateringowe BASIC, PREMIUM oraz VIP.
Proszę nie martwić się o to, że w poniższych zestawieniach nie znajdziecie Państwo zbyt wielu dań dla wegetarian, wegan, jaroszy, czy tych z diety bezglutenowej. Podczas zamawiania posiłków na konferencję wystarczy, że podacie Państwo liczbę osób będących na konkretnej diecie, a dania zostaną przygotowane w osobnych pojemnikach bez żadnych dodatkowych opłat.
W grupie BASIC możecie Państwo samodzielnie złożyć menu lunchowe wybierając: zupę, 2 dania główne oraz 2 dodatki.
PREMIUM różni się tym od BASIC, że zawiera bogatsze menu lunchowe (oznaczone poniżej *) oraz deser serwowany po lunchu.
Menu VIP to cztery pełne propozycje cateringowe dla osób, które nie mają czasu na samodzielne komponowanie posiłków, a zależy im nie tylko na smacznych daniach, ale też na suto zastawionym stole.
Wszystkie poniższe potrawy dostępne są w wersji PREMIUM
Wybierając wersję BASIC, prosimy o niewybranie dań oznaczonych '*'
Aromatyczna kawa z ekspresu
Herbata (wybór smaków)
Soki owocowe
Woda gazowana i niegazowana
Ciastka Milka Choco Grains
Paluchy chlebowe
Mleko, cukier, cytryna
KREMY | TRADYCYJNE | WYKWINTNE
krem z papryki z grzankami
krem z dyni z jarmużem
krem z borowików z grzankami*
krem z cukinii z serem camembert i orzechami*
Zupa kurkowa z ziemniakami i szalotką*
Zupa na jogurcie greckim z kurczakiem, marchewką, groszkiem i amarantusem*
Meksykańska z wieprzowiną, pomidorami, fasolą, kolendrą i kukurydzą
Włoska zupa minestrone z makaronem i pomidorami
DRÓB | WIEPRZOWINA | WOŁOWINA*
RYBY | WEGE MAKARONY
Roladka z indyka ze szparagami i szynką w sosie ziołowym
Duszone podudzie z kurczaka z cytrynowym curry
Filet drobiowy faszerowany szpinakiem i serem feta
Kaczka pieczona podana z grillowanymi gruszkami w sosie malinowym*
Fileciki drobiowe smażone w mące kukurydzianej podane z sosem serowym*
Sznycelki ze schabu w sosie kurkowym
Pieczone polędwiczki wieprzowe w sosie z kurek*
Wołowina po burgundzku z pieczonymi warzywami*
Limanda w panierce orzechowej z pomidorkami cherry
Łosoś pieczony w pesto w sosie cytrynowym
Łosoś grillowany w sosie beszamelowym z trawą cytrynową*
Filet z pstrąga w panierce migdałowej*
Filet z miruny smażony w sezamie*
Makaron farfalle z podgrzybkami podany z rukolą i prażonym słonecznikiem
Makaron penne z cieciorką, szpinakiem i oliwkami w sosie pomidorowym z miętą
Makaron spaghetti z pieczonymi warzywami, suszonym pomidorem i pietruszką w pesto*
ZIEMNIAKI | RYŻE | MAKARONY I MĄCZNE
KASZE | WYKWINTNE
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki opiekane z rozmarynem
Ziemniaki pieczone z ziołami
Dziki ryż
Brązowy ryż
Tagliatelle z warzyw z oliwą bazyliową
Kopytka ziołowe*
Kasza bulgur z warzywami
Kasza kus kus z zielonym groszkiem i oliwą
Kasza gryczana smażona z suszonym pomidorem i grillowaną cukinią*
Puree z selera i oliwy chili
Leczo warzywne z pomidorami i imbirem
Puree z zielonego groszku*
SAŁATY | GOTOWANE / GRILLOWANE
Mix sałat z prażonymi pestkami dyni i winegretem
Mix sałat z pomidorkami cherry i oliwą
Mix sałat z serem feta i oliwą cytrynową*
Fasolka szparagowa z oliwą cytrynową
Sałatka z brokułów gotowanych, sera, kukurydzy i kiełków słonecznika
Buraki glazurowane*
Marchewka karotka z masłem tymiankowym*
Grillowane warzywa*
Kalafior romanesco*
Gotowe menu
Kawa z ekspresów ciśnieniowych
Herbata (wybór smaków)
Woda gazowana i niegazowana
Soki owocowe
Cukier, cytryna, mleko
Ciastka Milka Choco Grains
Paluchy chlebowe
Zupa krem z borowików z grzankami
Udko kacze konfitowane w sosie wiśniowy z imbirem
Łosoś grillowany podany z sosem pomarańczowym i kawałkami mango
Kotleciki szpinakowe z orzechami
Sałatka z kaszy jęczmiennej z pieczonymi warzywami i oliwą bazyliową
Mix sałat z orzechami w sosie winegret
Krem brulee z palonym karmelem i malinami
Krem z pieczonego buraka podany z serem feta i orzechami nerkowca
Roladka cielęca ze szpinakiem i migdałami w sosie gorgonzola
Filet z limandy smażony w ziołowo-sezamowej panierce
Kopytka bazyliowe
Sałatka ze smażonym makaronem, szpinakiem, cukinią i cieciorką
Mix sałat z grillowanymi gruszkami i prażonym słonecznikiem
Panna cotta z jagodami
Panna cotta z mango i palonym migdałem
Krem z dyni i pomarańczy z prażonymi pestkami dyni i mleczkiem kokosowym
Pieczona wołowina po burgundzku, duszona w winie z pomidorami i pieczonymi warzywami
Pieczony filet drobiowy faszerowany suszonym pomidorem, szpinakiem i fetą w delikatnym sosie bazyliowym
Grillowany pstrąg podany na peperonacie paprykowej z tymiankiem
Ziemniaczane kluseczki ziołowe
Sałatka z kaszy kus-kus, oliwkami i grillowaną cukinią
Mix sałat z suszonym pomidorem, marynowanymi karczochami i serem grana padano
Sałatka owocowa lub Mus jogurtowy z żurawiną
Niezależnie od tego, co świętujesz, jesteśmy po to, by sprawić, by ten dzień był niezapomniany dla Twoich kubków smakowych. Nasi kucharze WeCatering są bardziej niż szczęśliwi, jeśli mogą wykreować coś poza naszą standardową propozycję cateringową.
Zapraszamy do kontaktu! Jesteśmy gotowi, by przygotować menu biorąc pod uwagę Twój budżet. Prosimy o telefon pod numer 22 266 00 41 od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-17:00.
WYNAJMIJ U NAS SALĘ LUB ZORGANIZUJ KONFERENCJĘ Z WEEVENT
Zapraszamy do zapoznania się z powierzchniami proponowanymi przez WeEvent w samym centrum Warszawy.
Oferujemy pod wynajem sale szkoleniowe i konferencyjne w Warsaw Spire, Placu Europejski 1, p. 38
Magdalena Waszkiewicz | NBD Director | 731 001 163